Groepshotel reglement & algemene voorwaarden

Wij heten u van harte welkom in ons groepshotel.

Om een prettig verblijf te garanderen, hebben wij een huisreglement opgesteld. Met het akkoord gaan of plaatsen van een boeking, accepteert diegene die bij ons boekt ons huisreglement. De hoofdboeker is eindverantwoordelijk voor de naleving en de communicatie omtrent dit reglement naar de rest van de groep.

 

 1. Wij gaan ervan uit dat er respectvol met ons groepshotel wordt omgegaan.
 2. Inventaris zoals tafels en stoelen die binnen staan, mag u niet mee naar buiten op het terras of in de tuin gebruiken. Hiervoor is het buitenmeubilair bedoeld.
 3. Wij vragen u de inventaris en/of meubels niet te verplaatsen. Wilt u meubels en/of bedden toch verplaatsen, dan kan dat uitsluitend in overleg met de receptie.
 4. Het is niet toegestaan om binnen te roken. Roken kan buiten bij de daarvoor neergezette asbakken. 
 5. Gebruik van drugs is zowel binnen als buiten niet toegestaan.
 6. Tijdens uw verblijf bent u verantwoordelijk voor het gehuurde groepshotel.
 7. Houdt toezicht op uw kinderen.
 8. Honden zijn niet toegestaan in het groepshotel.
 9. Wij hanteren een nachtrust periode tussen 00.00 uur en 08.00 uur. Wij vragen u te letten op het geluid dat u eventueel maakt met meerdere personen.
 10. Als er tijdens uw verblijf iets kapot of beschadigd raakt, horen wij dit graag z.s.m.. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken. 
 11. Eventuele veroorzaakte schade en/of het "te vuil" achter laten van ons groepshotel, wordt verrekend met uw borg. Indien het schadebedrag hoger is dan de borg, dient u de schade en/of extra kosten te vergoeden.
 12. Al het afval dient u in de daarvoor bestemde prullenbakken te plaatsen.
 13. Het is zonder overleg niet toegestaan om extra gasten/bezoekers te ontvangen tijdens uw verblijf, dan het vooraf opgegeven aantal personen.
 14. Het is niet toegestaan om beschadigingen aan te brengen middels spijkers, punaises, duck-tape, plakband, confetti e.d..
 15. U kunt parkeren op de parkeerplaatsen achter het groepshotel.
 16. Bij vertrek:
 • Laat u ons groepshotel netjes en veegschoon achter.
 • Maakt u de koelkasten en de vriezer leeg.
 • Plaatst u het vuile serviesgoed in de daarvoor bestemde kar(ren).
 • Gooit u al het afval in de vuilnisbakken.
 • Zorgt u voor een schoon buitenterrein.
 • Controleert u of alle deuren en ramen gesloten zijn.
 • Dient u uitwerpselen van het menselijk lichaam zelf op te ruimen en schoon te maken.

 

 

Covid-19 of andere pandemie

Mochten er ten gevolge van de Covid-19 pandemie en/of andere pandemieën aangescherpte overheidsmaatregelen zijn, waardoor uw verblijf niet toegestaan is, dan zal uw (aan)betaling blijven staan en kunt u uw verblijf verplaatsen naar een andere beschikbare periode. Kiest u voor een duurdere periode of liggen de tarieven later in de nieuwe periode hoger, dan hoort het verschil in prijs te worden bijbetaald.

Angst dragen voor Covid-19 of een andere pandemie is geen geldige reden om te annuleren.

Wanneer één of meerdere personen van uw groep niet aanwezig kunnen zijn doordat zij bijvoorbeeld positief testen, uit het buitenland moeten komen, of in quarantaine zitten, is dit geen geldige reden om uw boeking te kunnen verplaatsen en/of te annuleren zonder kosten. Uw boeking blijft staan en de rest van de groep kan gewoon bij ons op locatie komen.

Bespreek eventueel met uw verzekeringsadviseur welke verzekeringsmogelijkheden er zijn rond een pandemie, bij ziekte, overlijden of bijvoorbeeld een ongeval, waardoor uw groep ons verblijf niet zou kunnen bezoeken.

 

Met vriendelijke groet en tot ziens in ons Heerlijk Groepshotel in Ruinen,

Familie Wever & medewerkers.

directions_bus

Bushalte op 10 meter

restaurant

Lekker eten

wifi

Wifi

local_parking

Parkeerplaats, indoor fiets & motorstalling

eco

Duurzaam