Activiteiten

Wij organiseren vele leuke uitjes voor families, vrienden, bedrijven of kinderfeestjes.

BOOGSCHIETEN

Deze activiteit is echt een schot in de roos! Boogschieten is een laagdrempelige activiteit en daarom past deze perfect in een gemêleerd gezelschap. Met uw vrienden, familie of collega`s heeft u zo een gave activiteit waar zeker over na gepraat wordt.

Na instructie van onze spelbegeleider gaan jullie natuurlijk echt boogschieten. We schieten in de roos, maar gaan ook leuke spelelementen toevoegen waardoor het allemaal een erg leuk geheel wordt.

Ons Boogschiet spel is overal op te bouwen. Er worden meerdere mogelijkheden gebouwd om te schieten waardoor iedereen vaak aan de beurt komt. Wij hebben ook speciale bogen voor kinderen etc.
 

EXPEDITIE ROBINSON

De test voor stoere vrouwen en mannen! Kunnen jullie onder enorme druk blijven samenwerken? In afwisselende proeven wordt er in teams gestreden voor de winst! In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig?

Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst

BUBBELVOETBAL

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuke spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. Garantie op lachen, gieren en brullen! Het spel is te boeken in Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland. U kunt de bubbels bij ons huren of het spel spelen met een begeleider. Het spel is voornamelijk geschikt in toernooivorm. Waarbij er 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld wordt.

SUPPEN

Sup of suppen is een watersport en een vorm van surfen die is ontstaan op de Hawaïaanse eilanden. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, instructies te kunnen geven en overzicht te houden.
De basis van SUP heb je al vrij snel onder de knie.

Samen met je vrienden, familie of collega’s ontvang je de instructie en oefen je een beetje.
Na instructie gaan we op pad met de Sup! Op elke vijver, plas e.d. kunnen we een stuk Suppen. Ook kunnen we leuke opdrachten toevoegen.

Met ons standaard arrangement Suppen we 1,5 uur. Uiteraard kan dit langer of korter in overleg.
Voor en na de tijd is er natuurlijk ruimte voor een drankje en een hapje! Suppen is echt een geweldig uitje tijdens mooi weer!

 

LASERGAME

Lasergame is een activiteit waarbij de spanning ervan afvliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je de vijand te verslaan! Dankzij de anti-valsspeel functie weet je tijdens dit spel precies wie er af is en wie niet! Het spel is te spelen vanaf 7 jaar en zorgt ervoor dat iedereen enorm veel plezier heeft.

In Teams en outfit maken jullie je eigen kamp en strijden jullie tegen elkaar! Hoe veel potjes weten jullie te winnen?

 

PAINTBALL

Paintballen is een activiteit waarbij de spanning ervan afvliegt! Als echte strijder bouw jij hindernissen, schiet je verdekt en probeer je de vijand te verslaan! Onze paintball geweren zijn op basis van veerdruk waardoor deze kindervriendelijke zijn! Ze veroorzaken geen blauwe plekken en pijn, maar je voelt wel dat je wordt geraakt. Daarnaast bieden wij het paintball ook aan met rubberballetjes waardoor je onbeperkt kan spelen en er geen verfplekken komen.
De verf dat we gebruiken is overigens uit wasbaar en biologisch afbreekbaar.

AL CAPONE HUNT

Al Capone, de grootste gangster die deze regio kent, heeft zakengedaan met een stel Hollanders hier in de buurt. Tijdens deze deal hebben de Hollanders Al Capone flink bedrogen. Ze zijn er vandoor gegaan met alle drugs en hebben dat hier ergens in de buurt verstopt. El Capone verdenkt jou van betrokkenheid bij deze diefstal. Dit soort praktijken is de gangster natuurlijk niet van gediend en hij is ook tot alles in staat om de cocaïne terug te krijgen. Lukt het jullie om de drugs op tijd terug te halen voordat zijn Capo`s jullie vinden?

HUNTED

Kan jij de spanning aan? Tijdens dit spel probeer je geld te verzamelen terwijl je opgejaagd wordt. Door middel van verschillende smokkelroutes verdien jij geld, maar de concurrerende partij zal er alles aan doen om jou te vinden. Pleeg jij een rip of worden jullie geript? Weten jullie zoveel mogelijk smokkelwaar binnen te krijgen?

In dit spel probeer je smokkelroutes te ontcijferen en zo veel mogelijk drugs over de smokkelroutes te krijgen voordat je gepakt wordt door de geheime dienst.

 

WIE IS DE MOL 

Jouw familie, collega`s, vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit vullende programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen.

Aan het einde van het spel wint de speler(s) die de juiste mol weet te ontrafelen.

JONGENS TEGEN DE MEISJES

Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld waardoor er een hilarische activiteit ontstaat.

Deze gezellige quiz bestaat uit meerdere leuke vragenrondes, opdrachten en gekkigheid. Erg leuk voor een gezellige familie of bedrijfsactiviteit.

 

IK HOU VAN HOLLAND

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer? Wie is de Nederlandse sportkenner? Wie herkend de meeste Nederlandse nummers? Beantwoord jij vragen nog steeds goed met een Bom in je handen?

Een avondje gezelligheid in puur Hollandse stijl. Deze quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster.

PUBQUIZ

De Pub quiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat weet u van muziek? Sport, aardrijkskunde of algemeen. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster

 

WALK, DINE AND ESCAPE

Ons succesvolle evenement Walk, Dine and Escape is nu ook als eigen uitje toe boeken! Vanaf 10 personen kunnen jullie het raadsel van The Joker of van Allessandro Ndrangheta oplossen.

Tijdens deze citygame spelen jullie bloedstollende Escape Room in de stad! Onderweg genieten jullie van 3 heerlijke gerechten en 3 drankjes!

 

CASINO NIGHT

Las Vegas arriveert op uw bedrijf, familie of vriendenfeestje! Onze croupiers staan er klaar voor om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen!

Na instructie van onze croupiers gaan jullie natuurlijk voor de winst. In deze sfeervolle en chique setting amuseert iedereen zich natuurlijk prima. Wij zorgen voor de tafels, aankleding, croupiers en de algehele organisatie indien gewest.

 

VERASSINGSARRANGEMENT

Kun jij niet kiezen tussen al onze geweldige activiteiten? Of heb je een bepaald budget waaraan je je moet houden? Misschien is JP’s verassingsarrangement de perfecte oplossing voor jullie feestje. Van tevoren geef je aan hoeveel de activiteit mag kosten, welke leeftijdscategorie de feestgangers hebben en met welke beperkingen wij rekening moeten houden. wij regelen de rest!

Bij het verassingarrangement is het tevens mogelijk om aan te geven welke spellen jij absoluut niet wilt.

 

DETECTIVE DAY

Jij en je groepje vormen een hecht detectiveteam. Ga op onderzoek uit en los onze mysteries op. We spelen allereerst onze beroemde ‘Hunted’.
Probeer zo veel mogelijk losgeld te verzamelen op en door ons uitgezette route (op locatie).

Na deze spannende tocht verplaatsen wij ons naar binnen, waar het moorddiner/borrel zal plaatsvinden. Kruip in de rol van jouw personage en ervaar een geweldige, hilarische avond met jouw gezelschap. Jullie krijgen van ons een spannende moordzaak en een ander personage.

Wie of wat je ook bent, gedraag je niet verdacht…

 

MOORDSPEL/MOORDDINER

Kruip in de rol van jouw personage en ervaar een geweldige, hilarische avond met jouw gezelschap. Jullie krijgen van ons een spannende moordzaak en ander personage.

Wie of wat je ook bent, gedraag je niet verdacht…

Tijdens dit spel acteer je een personage uit het script. Probeer al vragende erachter te komen wat er is gebeurd. Let op de lichaamshouding van je vrienden/collega’s en vertrouw niemand blindelings.

Onze spelbegeleider neemt jullie mee op avontuur en begeleidt het hele spel. Jullie kruipen in de rol van je alter-ego. Dit zorgt voor hilarische en geheimzinnige situaties. Kom jij erachter hoe de moord heeft plaatsgevonden? Dan win jij het spel.

 

VR GAME: LA CASA DE PAPEL    

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 3 aan de slag. Zet de VR-bril op en stap in de virtuele wereld. Wat zie jij in de VR-wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele wereld en de echte wereld te leggen. Aan de hand hiervan zullen jullie de mysteries ontrafelen en uiteindelijk het Spaanse poen gaan jatten!

El professor rekent op jullie vertrouwen en steun…
 

ESCAPE BOX      

Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verborgen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de Escape Box gekraakt? Voer dan de laatste code online in om de timer stop te zetten. Woehoe, jullie hebben de box gehaald!

De Escape Box is een enorm succes, omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is. Deze activiteit is ideaal voor een gezin, familie of klein team. Wij adviseren om 1 kist met maximaal 6 personen te spelen.

De unieke JP Escape Box zit als een bok op de haverkist. Kortom, deze gezelschapsactiviteit kunt u niet missen!

 

VROUWEN VAN DE PC HOOFTSTRAAT  

Het ideale spel voor een groep vriendinnen. Hoor jij echt op de PC Hooftstraat? Hakjes aan, manicure, pedicure en je drinkt uiteraard met je pinkje omhoog?
Dit spel is volledig ‘‘over de top’’.

Trommel de dames op en laat door verschillende opdrachten zien wie de grootste kakker van jullie groep is.

Dit spel wordt uiteraard begeleid door een enthousiaste quizmaster.

 

RANKING THE COLLEGUES

Deze knotsgekke quiz avond zorgt voor veel hilariteit! In teams spelen jullie tegen elkaar. Je ontvangt punten door je medespelers goed in te schatten. Hoe goed ken jij je vrienden/collega’s? we spelen verschillende muziek-, opdracht- en quizrondes. Hoe win jij punten? Door in te schatten wie de meeste vragen goed heeft! De meest hilarische gesprekken ontstaan door dit spel. Teambuilding, gezelligheid en slappe lach gegarandeerd.

Dit alles wordt gepresenteerd door onze enthousiaste quizmaster.

 

ESCAPE ROOMS

Je kunt kiezen uit 4 verschillende Escape Rooms, HOLLYWOOD, SPROOKJES, BARTJE en TT.

Dit is in samenwerking met onze partner Assen Escape Rooms

 

WINTERBORREL

Na de barre wintermaanden er weer zijn, is het hoog tijd voor een warme, gezellige winterborrel! Lekker met vrienden, familie of collega’s aan het bier en de glühwein terwijl je geniet van de gezellige locatie van JP Activiteiten.

Als je graag een borrel wilt organiseren, maar hier geen locatie voor hebt, of graag de organisatie uit handen wilt geven, dan zit je bij JP Activiteiten aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en borrels. Bij ons wordt de winterborrel gegarandeerd o een leuke manier georganiseerd.

 

VRIJMIBO

Wil jij aan het eind van de week met collega’s genieten van een heerlijke Vrijmibo? Dan ben je bij JP-activiteiten aan het juiste adres. Een volledig verzorgde vrijdagmiddag borrel met heerlijke hapjes, dat is waar we je graag bij helpen. Het is natuurlijk hartstikke gezellig én goed voor de Teambuilding om de week goed af te sluiten met een Vrijmibo. En wat is nog beter dan dat de Vrijmibo volledig voor je wordt verzorgd? Wij kunnen naar je toe komen om de borrel bij jou op locatie te organiseren. Zoek je een locatie? Dat kan uiteraard ook geregeld worden.

 

HUNTED GAME: SPIDER

In deze bloedstollende citygame is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider is een hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende cryptoaanbieders. Hierdoor zijn er allemaal bitcoins gestolen en de digitale recherche krijgt het niet te ontrafelen. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste cleu. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

 

CRAZY BINGO

Its crazy bingo time! Onze gekke bingo zorgt natuurlijk voor een vermakelijke en knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie bingo. Maar… er wordt natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen weggestreept mogen worden?

Wie weet heb jij als eerste BINGO en ga je ervandoor met de fantastische prijzen!

 

RANDOM 35

Het perfecte spel om samen met je vriendengroep of vrijgezellenfeest te doen. Grappige en gedurfde opdrachten zorgen voor een leuke dag en veen chantagemateriaal; van elke opdracht moet je namelijk bewijsmateriaal opsturen! In 1 of 2 teams gaan jullie de strijd aan tegen elkaar. Dit spel kan op elke gekozen locatie gespeeld worden. Onze spelbegeleider komt naar de gewenste locatie toe en zal de opdracht verstrekken en het bewijsmateriaal verzamelen. In twee teams gaan jullie op pad de stad in en krijgen 90 minuten om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Tijdens de random 35 kies je als team een opdracht tussen 1 en 35:

1-15: Dummy

15-25: Braveheart

25-35: Dare Devil

Per goed uitgevoerde opdracht ontvang je punten, maar je ontvangt je punten alleen maar bij bewijsmateriaal. Deze stuur je als foto of filmpje op naar de spelbegeleider. Als team ga je onderweg met een rugtas en communicatie materiaal. Vervolgens probeer je op locatie zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.

 

CAPTURED

We gaan terug naar de tijd waarin de Heineken ontvoering plaatsvond. Dhr. Heineken is ontvoerd en het is de detectives (jullie) om hem terug te vinden. Maar dat is nog niet alles. Jullie moeten er niet alleen achter komen waar hij zich bevindt, jullie moeten ook nog eens het verdwenen losgeld zien terug te krijgen. Lukt het jullie als échte detectives om deze spannende opdracht te vervullen?

 

ARCHERY ATTACK

Dit spannende intensieve spel is eigenlijk een kruising tussen boogschieten en trefbal. Je strijd als team tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. het mooie aan dit spel is dat de speciale pijlen zijn voorzien vaan een zachte foampunt waardoor het een gezellig spel blijft. Als je geraakt wordt voel je het, maar dit doet geen zeer! Wie van jullie groep is een ware Robin Hood?

 

MINUTE TO WIN IT

Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te halen dan wel de activiteit succesvol uit te voeren.

De interactieve quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en bestaat uit opdracht rondes, quizvragen en meer

 

ALLES MAG VANDAAG 

Deze quiz is perfect voor een groep mensen die houden van lachen en gezelligheid. Onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster spelen jullie deze interactieve quiz. Met rondes als danswoorden, fotomime, de mr. Chung ronde en meer.

De quizmaster maakt teams (of je maakt deze natuurlijk zelf) en dan begint de spelshow. Jullie gaan uitbeelden, dansen, raden, opdrachten uitvoeren en vooral veel lachen.

 

70,80,90,00 QUIZ

Wat weet u nog van?? In deze leuke, gezellige en interactieve quiz gaan we terug in de jaren! Wat weet u nog van de muziek of de populaire rages? Wie waren prominente persoonlijkheden en kan jij deze mensen imiteren? Een quiz vol plezier en perfect voor een gemend gezelschap.

In verschillende teams gaan jullie terug in de tijd. Met kennisvragen, muziekvragen en natuurlijk uitvoer opdrachten proberen jullie punten te verzamelen en te winnen.

 

BUBBELVOETBAL VERHUUR

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende hilarische, leuk spel varianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het spel is hilarisch en ook voor toeschouwers enorm leuk om te zien. garantie op lachen, gieren en brullen! het spel is te boeken in Drenthe, Groningen, Overijssel en Friesland. U kunt de bubbels bij ons huren of het spel spelen met een begeleider. Het spel is voornamelijk geschikt in toernooivorm. Waarbij 3 tegen 3 of 4 tegen 4 gespeeld wordt.

Bel om dit in combinatie met uw verblijf te reserveren op 0522 47 1224.

 

directions_bus

Bushalte De Stobbe op 10 meter

restaurant

Culinair in de Brasserie

wifi

Free wifi

local_parking

Parkeerplaats, indoor fiets & motorstalling